Concert de la Diada

La Nostra gran coral Veus Amigues actuen de nou.

Ahir a les 17.00 a la Sala de la planta baixa van actuar els nostres cantaires en honor a la Diada de Catalunya.

Va ser un concert entranyable i emotiu. Cada dia la Coral creix més i la gaudeixen molt més. Amb la seva camisa blanca, els cors vermells i ben arreglats! I és que els preparatius també són els moments divertits. El maquillatge, la perruqueria,… Ho podeu veure a les fotografies 🙂

El repertori va canviant i per la diada va ser el següent:

Amapola, El meu avi, perfídia, El vestit d’en Pascual, Havanera de Tomeu penya. Aquesta última la van cantar en mallorquí, un nou repte!

A més algunes cantaires varen recitar versos, alguns de propis i d’altres de populars. I també la llegenda de Catalunya.

D’excursió a la Platja

Un any més em anat a passar el dia a la platja!

Em estat a Vilanova i la Geltrú. Em recorregut tot el passeig, sota un dia assolellat. Sort que dúiem gorres i protecció solar. Tot i així em hagut de parar a refrescar-nos! No a l’aigua sinó al ” Xiringuito” de la platja.

I per acabar em anat a menjar! Com podreu veure ens em atipat de valent… Una paella mediterrània. Boníssima!!

Ha estat molt divertit, han vingut familiars, voluntaris i treballadors. Compartir aquets moments són les petites il·lusions que ens fan anar endavant!

 

 

 

Iniciem temporada a la Piscina Blava

Tornem a anar a la Piscina Blava de Capellades. Encara l’aigua és massa freda, però segurament la setmana que ve ens hi banyarem!  De moment ens agrada estar a la fresca, fer un gelat i veure el moviment que hi ha per la Piscina. Els nens i nenes de la Vila no paren ni un moment, és ben entretingut.

Festes del Carrer “Barri del Ninot”

Ahir dimecres, vam sortir a veure les Festes del Carrer!

El Barri del Ninot, amb els Capgrossos i l’orquestra! Vam reviure molts records. Aquesta tradicional cançó ens fa pensar amb tot el que em ballat. Tot i així ara compartim aquest moment d’una manera diferent, amb il·lusió i observant als més xics de la Vila.

Concert de Sant Jordi “Coral Veus Amigues”

Iniciem la diada de Sant Jordi amb el nostre concert al teatre de la Lliga de Capellades.

La Coral Veus amigues de la Residència de Capellades conté 23-25 cantaires i ens van oferir un ampli ventall de cançons, poemes i contes!

Amb molta il·lusió i una mica de nervis! Ho van fer genial.

Bona diada de Sant Jordi 🙂

Matinal de cinema

Matinal de cinema el dissabte al matí.

Gaudint d’un clàssic

Caramelles

Diumenge van venir els nens i nenes de la Coral Xeremell a cantar Caramelles.

La cançó de la Mona va ser la més divertida!

Ens encanta que vinguin els més xics de la Vila a veure’ns això sempre aporta energia.

Excursió a Vilafranca

Ahir dimecres dia 23 vam anar d’excursió a Vilafranca del Penedès. Vam visitar el Museu del vi. Una visita interesant i recordant els temps d’abans.

Vam passejar pel centre de Vilafranca, on era tot ple de botigues i el sol primaveral ens acompanyava. A dinar a Cal Joan, una bona fideua i bacallà. De postres un brownie… i a fer la migdiada a l’autobús de tornada.

 

La Pilar ha fet 101 anys!

La Pilar és la senyora més gran de la Residència. Aquest passat diumenge dia 13 de Març va celebrar el seu aniversari. N’ha fet 101 anys!

Ho ha celebrat amb la família i també amb la resta de residents i treballadors que som a la residència. També ho ha celebrat amb el regidor i l’alcalde que li han regala’t un preciós ram.

Em brindat amb cava per fer-ne molts més! I és que el secret de la Pilar és que li encanta el cava. Així que ja ho sabem!