Peparant la sorpresa

A la residència l’arribada de la primavera ens ha animat i per celebrar-ho estem preparant una petita sorpresa. Com avançada aquí teniu algunes instantànies del que es cou i que pròximament podreu veure a les vostres pantalles.

l’ Alicia la nostra educadora social iniciant els preparatius.

Alicia

 

I aquí l’Alícia amb la Gemma la nostra terapeuta ocupacional molt, molt ocupades …

Gemma y Alicia 2

 

Ahhh i la Neus la fisio … que faríem sense ella

Neus2

 

Properament més, estigueu atents al bloc que la sorpresa ¡¡serà divertida!!

SANT JORDÍ JA ÉS AQUÍ!!!!

A la residència em gaudit d’un matí ben maco i de solet!! Em pogut anar a donar un vol pel poble i ja comença a respirar-se l’olor de les roses. 

Per la nostre part també em preparat les nostres! Esperem que us agradin!!!!

 

ImatgeBONA DIADA DE SANT JORDI A TOTHOM!!!!

 

Xerrades a la residència

Dijous a les 19’30h convoqiem a tothom qui ho desitgi a una xerrada sobre un tema que ens toca a tots: LA VIDA CANVIA…COM M’HI ADAPTO?.

Entenem per cicle vital, el conjunt d’etapes per les que es va passant al llarg de la vida, i de tots els canvis que es viu en cada una d’aquestes. Alguns agradables i alguns altres no tant; alguns fàcls de soportar i alguns altres molt ferragosos; Alguns comprensibles i alguns altres difícils de comprendre. Si volem viure amb benestar i qualitat de vida cal saber entendre aquests canvis i trobar les eines personals per viure’ls de la millor manera possible.

En aquesta xerrada es tracta de entendre les principals dificultats amb les que ens trobem al llarg de la vida i reflexionar sobre allò que cada un pot fer millorar la nostra actitud davant algunes vivències que son inevitables.

Cotingut:

  • –         Concepte de cicle vital : Diferents etapes, molts canvis.
  • –         Una de les etapes que ens toca d’aprop : La vellesa.
  • –         Què hi puc fer jò : Eines personals per viure els canvis.

La xerrada tindrà lloc a la sala talelr de la Planta Baixa de la residència i serà impartida per la psicòloga Glòria Fité

Xerrada resi

 

VISITA GRUP GIRASOL

Dijous a la tarda la residència s’ha omplert de música, poemes i rialles. El grup d’animació Girasol ens han vingut a veure des de Vilanova del Camí i ens han ofert un gran espectacle.

CIMG2673

Fins i tot, alguna de les nostres residents s’ha afegit al grup i ha estat cantant i recordant amb ells antigues cançons de la seva terra.

CIMG2681

JARDÍ

Amb l’arribada del bon temps i la primavera, inaugurem la temporada del jardí de la residència. Els bujacs estan preciosos i de mil colors; taronja, groc, morats… Els rosers estan més mandrosos però prometen molt! Hem estat una estona assegudes conversant amb la remor del rec de música de fons.

També hem rebut la visita dels nets de la Chelo que han gadit d’allò més corretejant pel pati, i nosaltres amb les seves rialles.

CIMG2686