“I jò, ja tinc edat per ser voluntari/a?”

LA MILLOR EDAT PER SER VOLUNTARI/A

Moltes vegades m’he sentit la mateixapregunta: “I jò, ja tinc edat per ser voluntari/a?”. Hi ha qui pot pensar que és massa jove, qui és massa vell/a o qui no és ni prou jove ni prou vell/a.

La edat d’un/a voluntaria no es medeix en anys, es medeix en força, amor, entrega, solidaritat i en consciència. I en aquest sentit tots els nostres voluntaris i voluntàries son grans. Molt grans.

La Teresa en té 87 I la Noèlia 10 acabats de fer. Són la voluntaria més jove i la més gran. Vides i situacions ben diferents, però una gran necessiat en comú: la de fer quelcom pels altres, aportant cada una el seu gra de sorra per fer entre tots la estada dels avis a la residència una mica més agradable. I dono fè que entre elles i la resta de voluntaris i voluntàries aconseguiexen arribar a racons que cap professional, ni en la millor de la seva voluntat, pot arribar. Moltes gràcies a tots i totes!!

CIMG2343

2 thoughts on ““I jò, ja tinc edat per ser voluntari/a?”

  1. Carai de iaia…!!! i jo, estúpida cag(*) dubtes… que encara m’ho estic rumiant…!!!.
    Com hi ha món.. que no arrivarem enlloc…!!!!!!

  2. soc la voluntària més gran, però només tinc 83 anys! (no men posseu més doncs ia en tinc prous)
    de tota manera gràcies

Deixa un comentari