Anem d’excursió

Des de  la Residència us volem informar que en les properes setmanes es començaran a vendre les butlletes pel sorteig de la panera amb els articles que han aportat els comerciants del poble. Aquesta panera es sortejarà amb la finalitat de subvencionar una de les sortides que fem anualment amb els avis de la residència.

Properament us informarem de quina sortida es tracta. Esperem que us animeu a contribuir amb tots nosaltres per que sigui possible.

Excursió a Comarruga

Després d’un hivern inclement i sever, i abordant una primavera que es fa de pregar, en la fundació consorts Guasch vam decidir que ja era hora que els nostres avis els toqués l’aire i gaudissin d’una sortida a la platja. Per a la que organitzem una excursió per al dia 20 d’abril.

L’activitat a la residència, amb els preparatius de la sortida, comencen amb les primeres llums del matí, els nostres avis estan contents, excitats, amb una brillantor als ulls que revela que l’edat és una cosa circumstancial, que no afecta ni minva les il·lusions. Amenaça pluja i desitgem que l’home del temps s’equivoqui.

Després d’acomodar-nos a l’autobús emprenem camí a Comarruga. Arribem disposats a aprofitar un dia de festa que trenqui amb la rutina, que el vent de llevant ens arremolini els cabells blancs i ventili els humors de l’hivern.

El passeig marítim, a penes transitat en aquest dia, s’omple de cadires de rodes disposades a recorre’l, un sol tímid ens acull i alegra la marxa. El mar està calmat i la brisa es va tornant càlida, els ciclistes i vianants ens faciliten el pas. I després d’un matí vivificant descansem per reposar forces en una cafeteria i emprendre camí a l’hotel, on gaudim de la gastronomia de la zona i els nostres avis comparteixen amb els seus familiars uns moments de relació.

En les primeres hores de la tarda tornem a la residència després de passar un dia que ha resultat perfecte, els avis estan molt cansats però feliços i satisfets. Al vespre dels seus dies, només hem de mirar la vida des de la mirada de l’altre per comprovar el molt que s’obté amb una cosa tan senzilla com un passeig per la platja.

Des de la fundació consorts Guasch volem donar les gràcies als familiars i voluntaris que ens han acompanyat.