Xerrades a la residència

Dijous a les 19’30h convoqiem a tothom qui ho desitgi a una xerrada sobre un tema que ens toca a tots: LA VIDA CANVIA…COM M’HI ADAPTO?.

Entenem per cicle vital, el conjunt d’etapes per les que es va passant al llarg de la vida, i de tots els canvis que es viu en cada una d’aquestes. Alguns agradables i alguns altres no tant; alguns fàcls de soportar i alguns altres molt ferragosos; Alguns comprensibles i alguns altres difícils de comprendre. Si volem viure amb benestar i qualitat de vida cal saber entendre aquests canvis i trobar les eines personals per viure’ls de la millor manera possible.

En aquesta xerrada es tracta de entendre les principals dificultats amb les que ens trobem al llarg de la vida i reflexionar sobre allò que cada un pot fer millorar la nostra actitud davant algunes vivències que son inevitables.

Cotingut:

  • –         Concepte de cicle vital : Diferents etapes, molts canvis.
  • –         Una de les etapes que ens toca d’aprop : La vellesa.
  • –         Què hi puc fer jò : Eines personals per viure els canvis.

La xerrada tindrà lloc a la sala talelr de la Planta Baixa de la residència i serà impartida per la psicòloga Glòria Fité

Xerrada resi

 

3 thoughts on “Xerrades a la residència

Deixa un comentari