Xerrades a la residència

Dijous a les 19’30h convoqiem a tothom qui ho desitgi a una xerrada sobre un tema que ens toca a tots: LA VIDA CANVIA…COM M’HI ADAPTO?.

Entenem per cicle vital, el conjunt d’etapes per les que es va passant al llarg de la vida, i de tots els canvis que es viu en cada una d’aquestes. Alguns agradables i alguns altres no tant; alguns fàcls de soportar i alguns altres molt ferragosos; Alguns comprensibles i alguns altres difícils de comprendre. Si volem viure amb benestar i qualitat de vida cal saber entendre aquests canvis i trobar les eines personals per viure’ls de la millor manera possible.

En aquesta xerrada es tracta de entendre les principals dificultats amb les que ens trobem al llarg de la vida i reflexionar sobre allò que cada un pot fer millorar la nostra actitud davant algunes vivències que son inevitables.

Cotingut:

  • –         Concepte de cicle vital : Diferents etapes, molts canvis.
  • –         Una de les etapes que ens toca d’aprop : La vellesa.
  • –         Què hi puc fer jò : Eines personals per viure els canvis.

La xerrada tindrà lloc a la sala talelr de la Planta Baixa de la residència i serà impartida per la psicòloga Glòria Fité

Xerrada resi

 

VISITA GRUP GIRASOL

Dijous a la tarda la residència s’ha omplert de música, poemes i rialles. El grup d’animació Girasol ens han vingut a veure des de Vilanova del Camí i ens han ofert un gran espectacle.

CIMG2673

Fins i tot, alguna de les nostres residents s’ha afegit al grup i ha estat cantant i recordant amb ells antigues cançons de la seva terra.

CIMG2681

“Fotografies antigues de Capellades”

Des de fa uns quants mesos que hem descobert un fantàstic recurs de Capellades; el grup de Facebook “Fotografies antigues de Capellades” Per si algú no el coneix, es tracta d’un grup on tothom hi pot penjar fotos de paisatges, festes, colles del passat de Capellades. Als avis de la residència passen grans estones recordant paisatges i reconeixent a vells amics. Fins i tot disfruten els avis de fora de Capellades, ja que qui més qui menys tots han viscut festes, costums semblants de les que poden comentar.
Val la pena fer-hi una visita!:
Web de fotos antigues

Activitat Socio-cultural

Aquest matí, hem tingut la visita dels alumnes del curs de “Monitor Socio-cultural per gent gran, organitzat per l’Ajuntament d’Òdena, conjuntament amb el SOC i la Fundació Pere Tarrés”.

Els alumnes han posat en pràctica el que van aprenent, proposant activitats que ells mateixos han dinamitzat. N’hi ha hagut per a tots els gustos; Musicoterapia, Psicomotricitat, Taller d’arbres de Nadal i un altre de Marcs de fotos.
Ha estat un èxit de participació on tothom hi ha disfrutat i els alumnes n’han après molt.
.