Escrits de l’àvia

No desprecies al gitano aunque lo veas mal vestido, también es un hombre. Hay quien dice que al gitano no le gusta trabajar… si se le cierran las puertas, ¿por donde podrá entrar? Si te quieres convencer dale una oportunidad, tiéndele tu blanca mano y te lo demostrará. No es más bueno ni más malo sinó que los demás lo acusan de ladrón. Si roban una gallina, no creo que a quien se la roben lo lleven a la ruina. Aprende esta canción: No desprecies al gitano, en lugar de cerrarle las puertas, ábrele tu corazón como amigo y buen hermano.

¿Así no lo hizo Dios?

 

Rosario Lara Martínez

Roses de Sant Jordi

Roses de sant jordi,aquestes són les roses que han elaborat i van rebre els nostres avis per un dia tan especial com és Sant Jordi! Esperem que us agradin tan com a nosaltres, ja que demostren l’esforç que fan els nostres avis dia a dia!
Bon Sant Jordi a tothom!!!

Receptes

Aquesta setmana tenim les receptes de la iaia Montserrat i la iaia Josefina. Veiem que ens tenen preparat ??

 

 Pollastre a  la Montserrat

Ingredients:

– Pollastre
– Alls i julivert
– Vi blanc (1 got)
– Farina
– Oli i Sal

Elaboració:

 Es talla el pollastre a trocets y es va passant per la farina i col.locant a una cassola de fang.
Després es posen els alls tallats petits, el julivert, el vi, l’oli i la sal. El deixem fent xup-xup i a menjar!

Tot i que el Nadal ja ens queda una mica enrere, aquí teniu una recepta per fer les pròximes festes! Que disfruteu!!

 

 Roscos d’ou de Nadal

 Ingredients:

– 6 ous
– 3 cullarades de sucre
– 3 cullarades d’0li
– 1 sobre de llevat Royal
” La farina que es vagi necessitant, no té que quedar la massa molt dura; la mida és per cada ou tres cullarades soperes de tots els ingredients.”

Elaboració:

 Es posa en un recipeint tots els ingredients. L’oli no ha d’estar ni calent ni fred, quan s’escalfa l’0li es posa una pela de llimona. Després es remena tot molt bé i se li va tirant la farina poc a poc i es va fent la massa.
Es deixa reposar tot un cop ben barrejat, i es tapa amb un drap. Després es van fent els roscos i es fregeixen. Es passen per una barreja de sucre i canyella i sobretot vigilar amb els mals de panxa!